Supporters 

"Samen sterker. Dat is het idee van coöperatief bankieren" Alles draait om net dat extra stapje. De Rabobank kijkt waar anderen niet kijken, zoekt waar anderen niet zoeken en werkt samen met de klant aan een oplossing die een ander niet snel zou bedenken. Zo streven we naar het hoogst haalbare uit het plan, de droom of uitdaging van onze klant.

Vitelia staat voor land rijk aan vee. Dit land, rijk aan vee, is één van de meest ontwikkelde en gespecialiseerde veehouderij gebieden op de wereld. Dit heeft alleen zo kunnen groeien door ondernemerspassie en zorg voor dieren.

accon■avm is dé advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in de agrosector, met Betrokken, Dichtbij, Ondernemend en Ambitieus als belangrijkste kernwaarden.

DAP de Eenhoorn is een groepspraktijk van dierenartsen, gevestigd in Panningen en Asten. Een team van enthousiaste mensen bedient dieren en dierhouders optimaal vanuit een sterk netwerk met de juiste faciliteiten.

Boehringer Ingelheim 

"Partner in preventie" Boehringer Ingelheim (1885) is een internationaal, innovatief en farmaceutisch familiebedrijf, dat zich richt op de ontwikkeling en het op de markt brengen van nieuwe geneesmiddelen, die bijdragen aan de verbetering van de gezondheid en het welzijn van mens en dier. De divisie Animal Health richt zich daarbij met name op preventie. Mede hierdoor heeft Boehringer Ingelheim vandaag de dag een leidende rol in varkensvaccins en pijnmanagement.

Verzorgt de complete inrichting van pluimveestallen en varkensstallen inclusief de gehele automatisering. Tevens verzorgen wij alle verwarmingstechnische installatie werkzaamheden.